jack hammer gokkast

Ben je naar gokkengokkasten.com gekomen omdat je een gokkast zoekt om te spelen? Dan snappen we heel goed dat je hulp nodig hebt. Wereldwijd zijn er meer dan vijfduizend gokkasten en het gemiddelde casino komt tegenwoordig ook zeker aan vijfhonderd online gokkasten. Wanneer je deze eerst allemaal gratis wilt spelen om te zien welke het beste bij jou past, dan ben je een eeuwigheid bezig. Overigens red je dit ook niet: Tegen de tijd dat je alle gokkasten gehad hebt, zijn er zoveel gokkasten bijgekomen dat je opnieuw kunt beginnen. Om je te helpen, hebben we 4 gokkasten op rij gezet die sterk van elkaar verschillen. Daardoor wordt de kans aanzienlijk groter dan één van deze online gokkasten bij jou past!

 

Jack Hammer en Jack Hammer 2 gokkasten

De Jack Hammer gokkast van Net Entertainment is zo populair dat de ontwikkelaar uit Zweden een tweede gokkast gemaakt heeft, de opvolger van Jack Hammer. In beide gokkasten speel je met een stripfiguur die het kwaad moet verslaan om de schone dame te redden. Niet heel boeiend, want het gaat jou natuurlijk om de winsten die je kunt maken. Die zijn flink hoog hier: De winnende combinaties blijven op de wielen staan en de rest van de animaties wordt nog eens gespind. Heb je extra symbolen bij je bestaande winsten, dan gaat dit net zolang door tot je heel het scherm vol hebt, of een spin hebt waarbij je geen extra symbolen kunt vinden. De gokkasten hebben beide ook free spins.

 

jack hammer gokkast

 

Robin Hood gokkast

Ben je fan van gokkasten die er spectaculair uitzien, maar wil je wel een begrijpelijke gokkast spelen die niet ontzettend ingewikkeld is? Dan is Robin Hood een leuke gokkast voor je. De gokkast heeft 20 winlijnen, ziet er erg vermakelijk uit en is leuk om te spelen voor de ontspanning. De animaties zijn van hoog niveau en dit is zeker een gokkast die je kunt spelen met het geluid aan.

 

Vikings Go Wild

Op zoek naar die ene gokkast met een spectaculaire achtergrond en een leuke feature die gemakkelijk te volgen is? Ga dan snel naar Vikings Go Wild. Deze gokkast speelt zich af tussen het geweld van de Vikingen en heeft een leuke feature: De wild symbolen blijven staan tijdens het spinnen van de wielen, waardoor de winsten een stuk hoger uit kunnen vallen en jij er vandoor kunt gaan met de grote schatten van de Vikingen!

 

Starburst

Wil je een gokkast spelen die je met je ogen dicht kunt spelen, omdat er geen acties naast de gokkast zelf zijn, geen bonusgame en geen vreemde elementen? Wil je een gokkast waar vaak bonussen op te vinden zijn, zodat je je saldo wat uit kunt breiden? Dan is Starburst een leuk begin. Deze gokkast is de absolute hit van Net Entertainment, wordt gespeeld op één scherm en heeft een wild feature die je erg veel geld op kan leveren. Let erop! In deze gokkast tellen niet alleen de winsten van links naar rechts, maar ook van rechts naar links – extra kansen op een flinke winst dus!

 

starburst gokkast